Kommunikation i Børnehøjde

Danmarks første kursus i kommunikation med børn, unge og deres familier målrettet sundhedsprofessionelle – såsom læger, sygeplejersker, tandlæger, fysio- og ergoterapeuter.

Læs mere
Børnelægernes børnetips

Børnelægernes Børnetips

Børnelægernes Børnetips er et filmprojekt, som klæder Danmarks forældre bedre på til at håndtere og læse deres syge børn korrekt i hjemmet, samt bidrager til at sundhedsressourcerne udnyttes bedst muligt.

Læs mere
Børnelivs brevkasse

Børnelivs Brevkasse

Børnelivs Brevkasse er en LIVE-serie, hvor børn fra hele Danmark kan få svar på deres spørgsmål om krop, sundhed og sygdom. Vores sundhedfaglige værter Malina og Freja er hver tredje måned klar til at lære børnene en masse spændende ting om kroppen!

Læs mere

Sammen om det Sunde Børneliv

En af Børnelivs vigtigste missioner er at mindske ulighed i sundhed fra den helt tidlige barndom. Derfor ønsker Børneliv at skalere indsatsen til de særligt udsatte børnefamilier, da børn i disse familier er særligt udsatte når det kommer til fysisk sundhed, psykisk trivsel og social udvikling på både den korte og lange bane.

Læs mere

Medicin og Vin

Aktuelle og relevante foredrag, hvor vigtige emner inden for medicin og sundhed bliver sat på dagsordenen, og hvor eksperter og patienter kommer ud og fortæller om deres oplevelser. Vi sætter fokus på medicinske børnerelaterede problemstillinger, men på en spændende og nærværende måde.

Læs mere

Vi udvikler nye måder at formidle det sunde børneliv, hvor vi er nærværende og i øjenhøjde

Børneliv hjerte
10