SoMe

I Børneliv er vores vision, at alle børn og unge er trygge – nu og gennem hele livet. De sociale medier er en vigtig kilde til at føre denne vision ud i livet, da det er gennem de sociale medier vi kan nå ud til flest mennesker, og fortælle om hvem og hvad Børneliv er. Det er her vi kan målrette og udbringe vigtige budskaber fra Børnelivs events, hverdag, behind the scenes og meget andet.

I SoMe-udvalget har vi fokus på at nå ud til, ikke kun sundhedsfaglige profiler, men også andre profiler, som kan bidrage eller have interesse i Børnelivs mission om at fremme sundhed og tryghed blandt børn og unge. Endvidere ønsker vi også at nå ud til folk som er interesseret i undervisning til børn, nytænkende og kreativ formidling, hjertelungeredning m.m.

Som frivillig i SoMe-udvalget vil du få muligheden for at udvikle og udføre strategier for Børnelivs indsatser, samt være med til at skabe dialog og nære relationer som kan styrke os og vores vision, fedt! Derudover vil du få muligheden for at bidrage med andre gode idéer til hvordan Børneliv kan brandes, og du skal allerede nu vide, at alle idéer vil blive hørt i Børneliv – alle idéer er gode idéer. Så er du en haj til sociale medier? Har du lyst til at udvikle Børnelivs online kommunikation og tænke strategisk? Er du fuld af gode idéer? Så er Børnelivs SoMe-udvalg helt klart noget for dig.

 

Se vores SoMe kontoer her: