BørneWORKSHOPS

Børneliv underviser 5-12 årige børn i sygdom, sundhed og sund livsstil

I en børneworkshop lærer børn - gennem grin, nysgerrighed og teater - at forholde sig til sundhed og deres krop: Hvordan vi ser ud indeni, hvorfor vi bliver syge, og hvad man kan gøre for at holde sig rask? Til to af vores workshops har vi friske dyreorganer med, og eleverne får eksempelvis lov til at puste lunger op, røre ved spiserør, nyrer og hjerte. Vi laver også små teaterstykker, der sætter fantastisk i gang hos børnene, når de hjælper lægen med at behandle sine patienter. 

Kroppen er sjov og spændende. Og vi skal passe på den, men ikke være for bange. Gennem viden bliver børn endnu klogere på sig selv og kan forhåbentlig hvile endnu mere i grundtroen på, at kroppen er skøn som den er. Det er krops-empowerment i børnehøjde – og bidrager på sigt til en sundhedsfremmende adfærd.

Børnene griner. De lærer en masse! Vores top-evalueringer fortæller os, at Børneliv gør det rigtig godt 

Lige nu har vi workshops om hjerte-lunge, mave-tarm, hjerne-øje, hørelse-øre og psykisk trivsel. En workshop tager cirka 50 minutter (men tiden kan tilpasses efter ønske) og er målrettet 0.-3. klasse (læs mere om de enkelte workshops  under "workshops" oppe i topmenuen. 

Vær opmærksom på:

Børneliv tilbydes også igennem Skolenivirkeligheden.dk. Tjek evt. om din klasse kan få tilskud fra kommunen herigennem.