Børneliv holder workshops for både børn og sundhedsfaglig personale

Kommunikation i Børnehøjde

Kursus til sundhedsprofessionelle. Børneliv vil skabe bedre behandling og tryggere forløb for alle børn og unge i sundhedssektoren.

Vi hjælper med at formidle kommunikative redskaber til al sundhedsfagligt personale og dermed bidrage til bedre arbejdsmiljø og individuel trivsel for den enkelte medarbejder.

Børnelivs Børneworkshops

Alle vores Børnelivs Børneworkshops egner sig bedst til store børnehavebørn og 0.-3. klasser. Dog er flere af vores workshops også henvendt til 4.klasser.

Alle vores Børnelivs Børneworkshops varer én time. Obs: prisen er for workshops afholdt I Region Hovedstad og Region Sjælland.

Vi følger Fælles Mål – kig under hver enkelte workshop for at se, hvor workshoppen passer under i din årsplan.

Hjerte-lunge børneworkshop

Børnelivs meget populære workshop om hjertet og lungerne indeholder en lægekonsultation med en patient, som eleverne skal hjælpe en læge med at diagnosticere.

Book nu
Mave og tarm workshop

Mave-tarm børneworkshop

Gennem grin, nysgerrighed og teater skal børnene forholde sig til sundhed og deres krop. De bliver klogere på sig selv og lærer, at kroppen er skøn som den er.

Book nu

Psykisk trivsel børneworkshop

Børnelivs workshop om psykisk trivsel handler om angst og tristhed. Psykisk trivsel handler netop om trivsel og om plads til at åbne op for tanker og oplevelser.

Book nu

Super dygtige undervisere, der var virkelig gode til at inddrage børnene i deres oplæg, og til at forklare nogle lidt svære emner i børnehøjde. Perfekt med organerne – børnene var super optagede af det, og det vil bestemt kunne huskes længe!

Lærer, Holmæk Kommune

Vi underviser voksne i førstehjælp til børn

Førstehjælp til børn