Innovativt førstehjælpskursus

I Børneliv er vi innovative og nyskabende, og vores projekt angående ’Virtual Reality førstehjælpskurser’ afviger ikke fra dette. I samarbejde med dygtige læger og eksperter fra CAMES Herlev og kreative kræfter inden for film, teater, skuespil og virtual reality, samt en økonomisk bevilling fra A.P. Møller Fonden, har vi produceret 360 graders-film til brug i vores førstehjælpskurser. Formålet med vores VR-førstehjælpskurser er at skabe et livagtigt scenarie, så lærerne har mod på at handle i svære situationer, som kan gøre forskellen mellem liv og død. Vi rykker simpelthen førstehjælpskurser væk fra tavlen og ud i skolegården med realistiske scenarier, som kan mærkes på kroppen.

Efter at have set og oplevet VR-filmene skulle lærerne gerne kunne se vigtigheden i at handle, og dermed bedre kunne tackle og håndtere situationer der er alvorlige og livstruende.

Vi mener, at det er nødvendigt og vigtigt både overfor børnene og de voksne, at lærerne har en uddannelse inden for dette meget vigtige område samt at vores VR-førstehjælpskurser giver en del bedre vilkår for at kunne omsætte læringen til praksis. Det er en unik måde at lave førstehjælpskurser på, og vi er utrolig stolte over den.

Bliv fivillig

Som frivillig i Børnelivs VR-strategiudvalg vil du få muligheden for at bidrage til optimering af vores VR-sessioner med lærerne, så de kan blive endnu bedre. Derudover får du også mulighed for at supervisere underviserne, samt inkludere nye undervisere – alt i alt får du super meget ansvar.

Så synes du, at Virtual Reality førstehjælpskurserne lyder spændende? Er du strategisk tænkende og klar på en udfordring? Vil du være med til at udbrede VR og gøre en forskel for børn og unge? Så er det helt klart dig vi mangler i Børnelivs VR-strategiudvalg.

Børneliv

Børneliv er en non-profit organisation grundlagt af unge børnelæger og drevet af frivillige

Vi underviser voksne i førstehjælp til børn

Førstehjælp til børn