Børneliv søger Nye undervisere til ‘sammen om det sunde børneliv’

Vil du være en del af et meningsfuldt projekt, som har til formål at nedbringe ulighed i sundhed for udsatte børn og familier? Vil du være med til at udvide udsatte børns forståelse for deres egen krop og sundhed? Synes du, at det er sjovt at undervise på en inddragende og levende måde? Så er det måske dig, vi står og mangler til vores underviserkorps i Børnelivs projekt Sammen om det sunde Børneliv!

 

Lidt om Børneliv og projektet

Børneliv er en sundhedsfaglig NGO, der arbejder for at gøre børns liv sundere og tryggere. I snart 10 år har vi arbejdet for at fremme det sunde og trygge børneliv gennem kreativ og nytænkende formidling i børnehøjde. I vores nye projekt har vi etableret et samarbejde med Helsingørs boligsociale helhedsplan, så vi sikrer at komme derhen, hvor behovet er størst!

I en børneworkshop lærer vi børnene at forholde sig til sundhed og deres egen krop gennem nærværende og levende læring, som er med til at vække deres nysgerrighed og træne lattermusklen. I nogle af vores workshops har vi friske dyreorganer med, og eleverne får lov til at puste lunger op, røre ved spiserør, nyrer og hjerte. Vi laver også små teaterstykker, der sætter fantasien igang hos børnene, når de f.eks. skal hjælpe lægen med at behandle patienterne.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Undervisning i børneworkshops: hjerte-lunge, mave-tarm og psykisk trivsel
 • Mulighed for at være med til at udvikle før- og efter-materiale til lærerne
 • Evt. en mere koordinerende rolle, som holdeleder, med fokus på undervisningsplan og ansvar for koordinering med Børnelivs sekretariat

Kvalifikationer

 • Du læser eller har læst en sundhedsfaglig uddannelse eller har stor interesse for formidling til børn
 • Du har mulighed for at arbejde mellem kl. 8.00 – 16.00 i ca. 10 timer om ugen (i afviklingsugerne på skolerne med højere belastning end i oplæringsugerne)
 • Du har erfaring med børn eller undervisning. Dette er ikke et krav, så længe du er motiveret for at undervise og formidle til børn i alderen 0. – 3.klasse
 • Du er god til at formidle sundhedsfaglig viden, så det er let at forstå og tør at kaste dig ud i f.eks. at være udklædt til læge-patient-skuespillet

Vi tilbyder dig

 • At blive en del af en meningsfuld arbejdsplads, hvor du er med til at fremme det sunde børneliv i udsatte familier
 • At blive en del af et stærkt team, hvor jeres primære opgave er at glæde børn og fremme deres sundhed og tryghed på en sjov og inddragende måde
 • Mulighed for at blive en del af et fagligt fællesskab og deltage i kurser om bl.a. pædiatrisk kommunikation eller andre faglige arrangementer
 • Lønnen er 170 kr. i timen og der vil også være løn under transport til og fra skolerne

Lidt mere info om jobbet og de praktiske detaljer

Der vil altid være min. to undervisere pr. workshop, så du kommer ikke til at stå alene og undervise en skoleklasse selv. Vi har forskellige workshops, men det er de tre hjerte-lunge, mave-tarm og psykisk trivsel, som du skal oplæres i og afvikle på skolerne. Vi har afviklingsuger i efteråret 2022 i ugerne 40 – 44 (minus efterårsferien). September og november er udviklings- og oplæringsuger, hvor du også vil få løn for at udvikle materiale og blive oplært af andre undervisere i Børneliv.

I foråret 2023 vil der igen være mulighed for at afvikle workshop i ugerne 8 – 11, men det er ikke et must, at du også kan være med der, så længe du er klar på at gi’ den gas i det her efterår! En børneworkshop tager ca. en time, men vi afholder flere workshops på en dag, så det vil i afviklingsugerne være 1 – 2 hele dage, du skal have mulighed for at arbejde.

Kan du se dig selv i den gode formidlerrolle hos Børneliv?

Og har du tid i kalenderen til at have 5-10 timer om ugen fra september til og med november med afholdelse af workshops særligt i hele oktober (minus uge 42)?

Så send os en kort motiveret ansøgning på max 1 side samt dit CV til Børnelivs projektkoordinator, Signe Lydal, på sly@boerneliv.org. Du er desuden velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål (Signe er tilbage fra ferie i uge 31). Deadline for ansøgning er søndag d. 21/8.

   

   

  Kontakt Børneliv