Støt Som virksomhed

Sådan kan jeres virksomhed støtte Børneliv

Book et besøg

Skal jeres virksomhed have besøg af Børneliv? I kan lige nu booke et besøg af Børneliv, til et arrangement for jeres medarbejdere og deres børn.

Et besøg af Børneliv kan enten bestå af førstehjælpskurser til jeres medarbejdere i, hvordan man yder livreddende førstehjælp til børn, eller en børneworkshop til et arrangement for medarbejdernes børn.

Støt med en enkeltstående donation

Som virksomhed kan I støtte Børneliv med en enkeltstående donation. Med en donation til Børneliv, støtter I vores arbejde for børns sundhed, og får jeres navn på vores hjemmeside. Ikke mindst er det en god mulighed for at styrke jeres CSR strategi.

Bliv Børnelivs sponsor

Jeres virksomhed kan med et årligt abonnement blive Børnelivs sponsor. Dette er en nobel mulighed for at øge jeres CSR strategi, og bidrage til et værdigt formål, der støtter børn og unges sundhed. Med et årligt abonnement og sponsorat, er jeres virksomhed med til at sikre Børnelivs arbejde for fremtiden.

Som sponsor får I:

  • Jeres logo på vores hjemmeside
  • En årlig Børnelivsdag, hvor I får besøg af vores undervisere, der underviser jeres medarbejdere i førstehjælp til børn, samt giver undervisning baseret på vores projekt Børnelægernes BørneTips
  • Mulighed for børne-workshop til ansattes børn ved fx sommerfest eller efterårsferie, hvor børnene er med på job

Hvis I ønsker at støtte Børneliv, så kontakt os endelig:

Eller overfør et valgfrit beløb til:

Børnelivs sekretariat

Børnelivs sekretariat

Nanna Marcella og Signe Lydal

boerneliv@boerneliv.org

Børneliv

Reg. nr.: 6771

Konto nr.: 0006545889

TAK TIL