Støt børneliv

Støt som virksomhed

Som virksomhed kan I støtte Børnelivs arbejde på flere forskellige måder. Læs mere om, hvordan din virksomhed kan bidrage til vores arbejde.

 

Læs mere

Støt som privatperson

 Som privatperson kan du være med til at støtte Børnelivs arbejde for børns sundhed og trivsel. 

 

 

Læs mere

Støt som fond

De fleste af Børnelivs projekter er støttet af fonde. Din fond kan også bidrage til Børnelivs projekter, der alle fremmer børns sundhed og trivsel.

 

Læs mere

Det går dit bidrag til

 

Når du giver en donation til Børneliv, hjælper du os med at give børn i Danmark et sundere og tryggere liv. Ved at give en donation er du med til at sikre, at vi kan arbejde for denne vision og fortsætte med at være børns stemme når det gælder sundhed.

Det gør vi

I Børneliv har vi mange projekter, der skal fremme børns sundhed, og derfor er det vigtig, at disse projekter kan fortsætte, og at der kan komme nye til.

Undervisning

Grundstenen i Børneliv, er vores undervisning. Siden 2013, har vi haft sundhedsfaglige undervisere, der underviser børn i, hvordan deres krop fungerer, når vi tager ud på skolerne med vores Børneworkshops. Vi underviser også lærere og pædagoger i, hvordan de kan udøve førstehjælp til børnene, hvis uheldet skulle være ude.

Børnelægernes BørneTips

Idéen til Børnelægernes BørneTips slog sine første rødder i Børneliv, og er sidenhen blevet skabt i samarbejde med bl.a. Mødrehjælpen, Læge- og Patienthåndbogen, Dansk Pædiatrisk Selskab, Sundhed.dk, Komiteen for Sundhedsoplysning og Region Hovedstaden. Projektet er desuden støttet af TrygFonden og Region Hovedstaden. 

Børnelægernes BørneTips er en hjemmeside, der består af ni korte videoer, der guider forældre til, hvad de skal gøre, når deres børn udviser forskellige symptomer. De ni videoer fungerer som en god støtte for forældrene, men bidrager også til aflastning af sundhedssystemet i form af fx. akutafdeling, vagtlæge mm. Du kan finde Børnelægernes BørneTips her.

Kommunikation i Børnehøjde 

Hele 45% af alle indlagte børn og unge forstår ikke, hvad der bliver sagt til dem. Derudover handler ca. 70% af alle patientklager om dårlig kommunikation. Det mener vi, at der skal laves om på. Derfor har vi udviklet et kursus til sundhedsfaglige, hvor de lærer, hvordan de på bedst mulige måde kan kommunikere med børnene i en sundhedsfaglig situation. Projektet bidrager til at skabe en bedre oplevelse for børn og deres familier, når de kommer i kontakt med sundhedsvæsnet. Du kan læse mere om Kommunikation i Børnehøjde her.

 

 

 Børnelivs Brevkasse

Alle børn skal have adgang til viden om deres krop og sundhed. Derfor har vi skabt Børnelivs Brevkasse, en YouTube serie, hvor børn fra hele Danmark kan stille spørgsmål til vores sundhedsfaglige værter. Serien fungerer også som undervisningsmateriale. Med Børnelivs Brevkasse lærer børn om sundhed og anatomi på en sjov og lærerig måde. Der kommer nyt afsnit hver anden fredag, og du kan se alle afsnit lige her.

Medicin og Vin

Med foredragsrækken Medicin og Vin sætter vi fokus på udvalgte pædiatriske emner over et glas vin. Ved hvert emne inviterer vi en sundhedsfaglig ekspert til at belyse emnet, samt patienter eller deres forældre, der fortæller om deres oplevelse med det pædiatriske emne. Det er gratis at deltage i Medicin og Vin, og det bliver desuden streamet live, så du kan se med fra hele Danmark. Hold øje med nye foredrag på vores facebookside.

 

Hvis I ønsker at støtte Børneliv, så kontakt os endelig:

Eller overfør et valgfrit beløb til:

Børnelivs sekretariat

Børnelivs sekretariat

Nanna Marcella og Signe Lydal

boerneliv@boerneliv.org

Børneliv

Reg. nr.: 6771

Konto nr.: 0006545889