Film-udvalget

Om Film-udvalget:

I Film-udvalget har du mulighed for at få erfaring med at filme, redigere og alt hvad der ellers hører sig til. Du kan desuden møde andre, der interesserer sig for det samme som dig, men også møde de andre frivillige med andre baggrunde, da Film-udvalget arbejder tæt med de andre udvalg.

Film-udvalget har mange forskellige og spændende opgaver i Børneliv.
Det kan være at fra at filme og redigere YouTube-serien Børnelivs Brevkasse til at lave indhold til SoMe-redaktionen.

Film-udvalgets opgaver:

YouTube: Børnelivs Brevkasse
Børnelivs YouTube-serie svarer på børns spørgsmål om krop og sundhed. Men for at kunne dette har vi brug for nogle seje fotografer og redigerings folk, der kan stå for det filmtekniske, og det er her Film-udvalget kommer ind i billedet. YouTube serien henvender sig til børn i mellem 5-10 år i hele Danmark, og du vil være med til at føre et vigtig projekt ud i verden. Derfor et dette også Film-udvalgets første prioritet.

SoMe-indhold
SoMe Redaktionen ELSKER videoer, og det kan Film-udvalget hjælpe med! Her handler det om mindre videoer fx af forskellige events eller projekter i Børneliv, der egner sig til at blive delt på Facebook og på Instagram i form af IGTV, stories og måske endda Reels? Kun fatasien sætter grænser!

Reklamefilm
Børneliv udvikler sig hele tiden, og det har vi brug for at vise resten af verden. Derfor vil der også være mulighed for at lave reklamefilm til hjemmesiden, YouTube mm. Dette gælder særligt ift. vores Børneworkshops og førstehjælpskursus.

Andet
Hos Børneliv er der højt til loftet, og hvis du går med andre idéer, som du gerne vil føre ud i livet, er der også mulighed for det. Så det er bare frem med kameraet!