Event udvalget

Et nøgleord hos Børneliv er fællesskab, og vi ønsker at have stort fokus på netop dette. Målet er at mingle og skabe et socialt fællesskab samt venskaber på tværs af Børneliv. I Børneliv sætter vi stor pris på vores undervisere og frivillige, og derfor vil vi også gerne have, at i har det godt hos os. Jo bedre i har det, jo gladere er Børneliv!

Vi ser vigtigheden i at øge det sociale fællesskab blandt de frivillige og underviserne. Vi mener at fællesskab kan motivere og engagere, samt gøre det nemmere for fx underviserne at tage på workshops – måske det kan fjerne nervøsiteten, når man gør det sammen med nogle man kender? Derudover ser Børneliv også et potentiale i at flere forskellige fagprofiler mødes og lærer hinanden at kende, så vi kan nyde godt af en bredere tværfaglighed.

Som frivillig i Børnelivs Event udvalg vil du være med til at planlægge og afholde sociale arrangementer for alle de frivillige og underviserne, og dermed styrke det sociale bånd. I Event udvalget vil du få muligheden for at bidrage til et større fokus på de frivillige, underviserne og det sociale fællesskab, og derudover være med til at styrke tværfagligheden. Du vil få udfoldet dine kreative evner og sidst men ikke mindst vil du gøre en stor forskel for dem der driver Børneliv. Så er du klar til at tage en masse kreative og sociale beslutninger? Synes du, at det er vigtigt med et godt socialt fællesskab blandt Børnelivs medlemmer? Vil du gøre en forskel for Børnelivs bankende hjerte? Så er Børnelivs Event udvalg lige noget for dig.