Eventudvalget

I Børneliv brænder vi for at skabe innovativ og nytænkende sundhedsformidling til børn og unge. Børneliv er i rivende udvikling og vi udvider derfor også vores måde at sundhedsformidle på. I Børnelivs eventudvalg arbejder vi på at skabe dialog og formidle viden om sundhed for og om børn og unge, i det offentlige rum – hvor fedt er det lige? Vi mener ikke at sundhedsformidling kun behøver at foregå i et klasseværelse, men at vi sagtens kan planlægge og afholde events andre steder, fx på rådhuspladsen, i shoppingcentre, på gågader m.m. I Eventudvalget vil vi også arbejde os hen imod, at være frivillige på landets festivaler. Vi ser et potentiale i at nå ud til mange og som noget der virkelig kan gøre noget godt, ikke kun for Børneliv, men også for rigtig mange mennesker i Danmark. Ved at lave events på denne måde nytænker vi vores formidling af sundhed og tryghed til børn og unge i Danmark, samtidig med at vi udbringer vores budskab til langt flere mennesker.

Som frivillig i Børnelivs eventudvalg vil du få muligheden for at skabe en ny side af Børneliv, som virkelig kan styrke os. Derudover vil du få muligheden for at planlægge og afholde events med forskellige grader af ansvar alt efter arrangementets størrelse og varighed. Desuden vil du også få mulighed for at sætte dit præg på hvordan Børneliv skal være frivillige på festivaller. Så gemmer der sig en lille aktivist i dig? Er du god til at skabe opmærksomhed? Er du initiativrig og nytænkende, og vil du have en masse ansvar? Er du klar til at tage Børneliv med ud på nye eventyr? Så er det lige dig vi mangler i Børnelivs eventudvalg. 

Projekter:

I øjebliket er Event udvalget igang med at skabe en ny YouTube serie, kaldet Børnelivs brevkasse. Her stiller børn fra hele Danmark spørgsmål til showets to værter, der forklarer det hele med sjov og leg i øjenhøjde med børnene.

Se Børnelivs YouTube kanal her: