BLIV FRIVILLIG i Børneliv

Tilmeld dig her:

6 + 14 =

Hvorfor være frivillig i Børneliv?

  • Du bliver en del af et fællesskab, hvor man kan gøre en reel forskel for børn og unge
  • Du får erfaring med projektorienteret arbejde
  • Du får en masse sjove oplevelser
  • Du får adgang til sparring og relevant netværk på højt niveau
  • Du får en masse viden og uvurderlig erfaring til dit CV
  • Og meget andet

Kontakt os endelig på boerneliv@boerneliv.org, hvis du har lyst til at deltage i arbejdet for at fremme børn og unges sundhed og tryghed – nu og gennem hele livet

Nedenfor kan du se de aktuelle grupper, du kan være medlem af – samt hvilke måder, du kan være frivillig på. Har du et nyt forslag til en gruppe eller lignende, så skriv endelig!

Hvordan kan jeg bidrage?

I Børneliv kan man være frivillig med varierende mængde af ansvar- og tidsforbrug alt efter hvad man ønsker: 

Bestyrelsesmedlem (høj grad af engagement og tid, overordnet strategisk ledelse af Børneliv, månedligt møde + to årlige seminarer)

Projektleder (ansvarlig for udvalg/projekter/aktiviteter, kunne lide at tage ansvar, modtager uddannelse indenfor projektledelse)

Frivillig (almen) (medlem af et eller flere udvalg, bidrager regelmæssigt)

Ad-hoc frivillig (bidrager på sporadisk basis, ikke medlem af et udvalg)

Ambassadør (rekruttere og hjælpe nye frivillige på vej, for erfarne frivillige i Børneliv)

Medicin og vin

Har du lyst til at planlægge og arrangere spændende, aktuelle og relevante foredrag, hvor du virkelig bringer din sundhedsfaglighed i spil?

Børnelivs meget populære ”Medicin og Vin” mangler en projektleder og frivillige, der kan hjælpe med at identificere og vinkle faglige problemstillinger, samt af planlægge og afholde arrangementerne. Der afholdes fire foredrag om året.

SOME

Er du en haj til sociale medier? Har du lyst til at kommunikere om Børneliv på Facebook og Instagram? 

Vil du være med til at videreudvikle Børnelivs online kommunikation, og er du strategisk tænkende?

Har du andre gode ideer til branding af Børneliv?

Unge

Brænder du for unge som målgruppe? Vil du gerne udvikle nye metoder til sundhedsformidling i forhold til unge og rygning, alkohol, stoffer m.m. 

Børneliv har set et behov for at sundhedsformidling til unge nytænkes, og det vil vi gerne være med til. Derfor opretter vi et helt nyt udvalg, som kan fokusere på unge. Som medlem af dette udvalg vil du derfor være med til – som noget helt nyt i Børneliv – at arbejde med unges sundhed.

Virtual Reality

Er du vild med Virtual Reality førstehjælpskurserne? Vil du gerne længere ind i maskinrummet, og har du også mod på lidt strategisk arbejde?

Børneliv skal ud over stepperne med vores nyskabende VR-førstehjælpskursus, og vi skal finde ud af, hvordan vi gør det – og eksekvere på det. Som medlem af dette udvalg skal du have et godt kendskab til VR-førstehjælpskurserne, have et strategisk blik og mod på at tænke stort og langsigtet.

Pædiatrisk kom.

Er du langt i din uddannelse som børnelæge? Er du garvet børneliv ’er? Og har du kompetencer til og lyst til at undervise sundhedsprofessionelle i pædiatrisk kommunikation?

Børneliv ser et behov for, at alle ansatte og professioner på landets hospitaler/sygehuse, der har med børn at gøre, bliver bedre til at kommunikere med børn. Derfor opretter vi et udvalg, som skal arbejde med at udvikle kursusindhold og udbrede et kursus om pædiatrisk kommunikation

Det sociale udvalg

Er du social og kreativ? Synes du, at det er vigtigt, at Børnelivs frivillige kommer hinanden ved og får skabt et rigtig godt fællesskab?

Så skal du være med i dette nystartede udvalg, som har den meget vigtige opgave at planlægge og afholde sociale arrangementer for Børnelivs frivillige.

Event

Kunne du tænke dig at skabe dialog og formidle viden om børnesundhed til eller om børn og unge i det offentlige rum? Er du god til at skabe opmærksomhed, og har du en lille aktivist i maven? Så skal du med i denne helt nystartede gruppe. 

Sundhedsformidling behøver ikke foregå i et klasselokale men kan også foregå i fx et shoppingcenter, til kulturnat eller måske på Københavns Hovedbanegård. Har du lyst til at nytænke, planlægge og afholde events med sundhedsformidling i fokus, så skal du med i denne gruppe.

Festival

Synes du også, at det kunne være mega fedt at komme med Børneliv på festival? Ser du potentiale i at kombinere Børnelivs aktiviteter og tilgang med festival? 

Som noget nyt vil Børneliv arbejde med at være frivillig på landets festivaler, f.eks. Roskilde Festival, Skanderborg, Tinder Box, NorthSide m.fl. Børneliv har aldrig været på festival før, og det skal derfor opdyrkes og udvikles. Så hvis du har interesse for udvikling og festival, så kom og vær med i denne gruppe.

Idemageri

Er du kreativ, iderig og løsningsorienteret? Har du lyst til at styrke og udvikle innovation i Børneliv?

I Børneliv prioriterer vi innovation og udvikling af nye ideer. I dette udvalg arbejdes der fokuseret med ideudvikling – det kan være, at du allerede har nogle gode ideer, som der skal arbejdes videre med, eller også har du lyst til at planlægge og facilitere arrangementer, hvor andre frivillige kan projektudvikle?