Bliv frivillig i Børneliv

Tilmeld dig her:

Du kan maks tilmelde dig to udvalg.

12 + 4 =

 

 

Hvorfor være frivillig i Børneliv?

  • Du bliver en del af et fællesskab, hvor man kan gøre en reel forskel for børn og unge
  • Du får erfaring med projektorienteret arbejde
  • Du får en masse sjove oplevelser
  • Du får adgang til sparring og relevant netværk på højt niveau
  • Du får en masse viden og uvurderlig erfaring til dit CV
  • Og meget andet

Kontakt os endelig på sk@boerneliv.org, hvis du har spørgsmål.

Nedenfor kan du se de aktuelle grupper, du kan være medlem af – samt hvilke måder, du kan være frivillig på. Har du et nyt forslag til en gruppe eller lignende, så skriv endelig!

Hvordan kan jeg bidrage?

I Børneliv kan man være frivillig med varierende mængde af ansvar- og tidsforbrug alt efter hvad man ønsker: 

Bestyrelsesmedlem (høj grad af engagement og tid, overordnet strategisk ledelse af Børneliv, månedligt møde + to årlige seminarer)

Projektleder (ansvarlig for udvalg/projekter/aktiviteter, kunne lide at tage ansvar, modtager uddannelse indenfor projektledelse)

Frivillig (almen) (medlem af et eller to udvalg, bidrager regelmæssigt)

OBS: Vi gør opmærksom på, at hvis du modtager offentlige ydelser (dog ikke SU), bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

Medicin og Vin

Synes du, at det er vigtigt at belyse medicinske børnerelaterede problemstillinger? Har du lyst til at planlægge og arrangere spændende, aktuelle og relevante foredrag?

Børnelivs meget populære ”Medicin og Vin” mangler frivillige, der kan hjælpe med at identificere og vinkle faglige problemstillinger, samt at planlægge og afholde arrangementerne. 

SoMe

Er du en haj til sociale medier? Har du lyst til at udvikle Børnelivs online kommunikation og tænke strategisk?

Børnelivs SoMe-udvalg mangler frivillige. De sociale medier er en vigtig kilde til at udbringe Børnelivs vigtige budskaber, og som frivillig her kan du hjælpe SoMe holdet med at gøre dette på den bedste måde. 

 

Film-udvalget

Elsker du at filme og redigere? Er du skarp på lyd og billeder? Så er Film-udvalget måske noget for dig? 

Børnelivs Film-udvalg er med til at filme og redigere Børnelivs Brevkasse, lave reklamefilm og meget andet! Meld dig ind og få en masse erfaring med filmteknik! 

 

Førstehjælpsudvalget

Vil du være med til at gøre børn og unges hverdag mere tryg? 

Førstehjælpsudvalget udvikler førstehjælpskurser til børn og voksne, som Børnelivs undervisere skal undervise i. På den måde er udvalget med til at skabe en tryggere hverdag for børn og unge.

Event udvalget

Er du social og kreativ? Elsker du at arrangere events? Synes du, at det er vigtigt med et godt socialt fællesskab blandt Børnelivs medlemmer? Vil du gøre en forskel for Børnelivs bankende hjerte?

Børnelivs Event udvalg mangler frivillige der kan skabe arrangementer og dermed et socialt fællesskab samt venskaber på tværs af Børneliv. Som frivillig i dette udvalg kan du planlægge og arrangere sociale arrangementer for Børnelivs medlemmer.

Børnelivs Brevkasse

Vil du bidrage til at formidle sundhedsfaglig viden til børn i indskolingen? 

Så meld dig ind i Børnelivs Brevkasse: Børnelivs YouTube serie, der gør børn klogere på krop og sundhed. Du kan både være med til at undersøge de bagomliggende fakta, eller være med til at skrive manuskript. 

 

IT-udvalget

Kunne du tænke dig kompetencer inden for IT? Er du løsningsorienteret? Brænder du for at gøre en forskel?

Børnelivs IT-udvalg bistår sekretariatet, når vi har IT-problemer samt udvikle Børneliv på IT-fronten. Desuden kan man også få erfaring med VR.

Psyk-udvalget

Synes du, at det er vigtigt at sætte fokus på børns psykiske trivsel? Er du i gang med eller er du allerede uddannet inden for psykologien eller andre relevante uddannelser? Har du lyst til at bruge dine kompetencer til at gøre en forskel igennem div. projekter? Så meld dig ind i vores Psyk-udvalg, og vær med til at sætte fokus på børn og unges trivsel!